Корисні посилання

Як діяти учасникам освітнього процесу, якщо у закладі освіти стався нещасний випадок

Що таке діагностичні тести та як ними користуватися?

Як запровадити систему HACCP у закладах освіти?

Усі деталі – у серії вебінарів для управлінців ?
Їх провела команда проєкту #DECIDE з Міністерство освіти і науки України в межах реформи шкільного харчування, яку ініціювала Перша леді Олена Зеленська.
Про всі тонкощі такого тривалого і відповідального процесу розповідає Олександр Сологуб, експерт з питань впровадження стандартів харчової безпеки, заснованих на принципах НАССР.
Відео вже доступні на YouTube-каналі МОН.
За посиланнями дізнавайтеся про:
? діагностичний аудит харчоблоків закладів освіти: bit.ly/3A7fTK8
? підготовку до впровадження системи: bit.ly/3uIIR1Q
? організацію робочої групи: bit.ly/3uFQndM
? діяльність робочої групи: bit.ly/2WJzZwr
? підтримку функціонування системи HACCP: bit.ly/3l9XKHc
Попереду ще багато корисних матеріалів, стежте за анонсами 

Щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)  у закладах освіти

  1. Управління якістю і безпечністю
    харчових продуктів: чому варто впроваджувати систему HACCP
    у закладах освіти

2. Діагностичний аудит харчоблоків закладів освіти

3. Підготовка до впровадження системи HACCP у закладах освіти

4. Організація робочої групи щодо впровадження HACCP

5. Діяльність робочої групи з впровадження НАССР

6. Підтримка функціонування системи управління безпеки харчових продуктів НАССР

 

Закон про державну мову: що має знати завуч

Дорожня карта імплементації мовної статті Закону «Про освіту»

Лист МОН України від 01.02.2018 року № 1/9-74 «Щодо застосування державної мови в освітній галузі»

Лист МОН №1/9-639 від 29.11.2017 “Щодо Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами”