Продовжуємо тему організації харчування у закладах освіти
Цього разу йтиметься про нові норми та Порядок організації харчування у закладах освіти, що затверджені Постановою КМУ №305. Хто розробляє меню, як його планувати та інші особливості організації харчування – про це та більше у картинках.
А ще корисними будуть серії вебінарів #DECIDE у партнерстві з Міністерство освіти і науки України в межах реформи шкільного харчування, що ініційована Першою леді Олена Зеленська, на такі теми:
впровадження системи HACCP у закладах освіти: bit.ly/3zDy7ni
закупівлі харчування для закладів освіти: bit.ly/2TYIW3i
Зберігайте собі та діліться з колегами
Корисні матеріали для освітніх управлінців на сайті: https://novihromady.decide.in.ua
Проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education – IPE за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні