Про курс «Ефективна організація харчування в закладі освіти»

Курс «Ефективна організація харчування в закладі освіти» — це про практичні рішення для тих, хто відповідає за шкільне харчування. Один із важливих блоків навчання присвячений формуванню меню та новим нормам харчування.
У вітальному слові шеф-кухар Євген Клопотенко пояснює, чому здоровий та смачний раціон для дітей та підлітків  — це системний підхід, який закладає основу для культури харчування в країні.
Крім відеолекцій, слухачам курсу доступні добірки корисних джерел і матеріали для самостійного опрацювання.
Після проходження курсу — сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 30 годин, що відповідає 1 кредиту ЄКТС 
Дивіться відео від Євгена Клопотенка, реєструйтесь на курс і трансформуйте харчування у своїх закладах освіти.
 Реєстрація на курс за посиланням: https://bit.ly/4kEgYkI
 
Джерело: офіційна сторінка Швейцарсько-українського проєкту DECIDE в соціальній мережі Фейсбук