Харчування

Курс для освітян “Основи здорового харчування”

Про організацію заходів щодо отримання фінансової підтримки закладами загальної середньої освіти Кілійської міської ради, які включені до переліку закладів загальної середньої освіти, які мають право на отримання фінансової підтримки для організації гарячого харчування учнів 1-4 класів, що відповідає додатку 1 до Договору між Міністерством освіти і науки України та Всесвітньою Продовольчою Програмою Організації Об’єднаних Націй про реалізацію програми шкільного харчування в Україні в рамках перехідного проміжного стратегічного плану для України ВПП (2024-2025) у 2024/2025 навчальному році

Про організацію харчування та визначення пільгових категорій учнів у закладах загальної середньої освіти Кілійської міської ради у 2025 році

Про організацію харчування вихованців у закладах дошкільної освіти Кілійської міської ради у 2025 році

Про надання роз’яснення щодо розрахунку та використання субвенції на забезпечення харчуванням учнів початкових класів

Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20 грудня 2024 року №1456 “Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення харчуванням учнів початкових класів закладів загальної середньої освіти”

Про організацію виконання рішення Кілійської міської ради від 18 жовтня 2024 року №2687/VIII/52 «Про внесення змін до рішення Кілійської міської ради від 31 січня 2024 року №2279/VIII/42 «Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної освіти Кілійської міської ради у 2024 році»

Про організацію виконання рішення Кілійської міської ради від 18 жовтня 2024 року №2686/VIII/52 «Про внесення змін до рішення Кілійської міської ради від 31 січня 2024 року №2280/VIII/42 «Про організацію харчування та визначення пільгових категорій дітей у закладах загальної середньої освіти Кілійської міської ради у 2024 році»

Про організацію виконання рішення Кілійської міської ради від 31 січня 2024 року №2279/VІІІ/42 “Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної освіти Кілійської міської ради у 2024 році”

Про організацію виконання рішення Кілійської міської ради від 31 січня 2024 року №2280/VІІІ/42 “Про організацію харчування та визначення пільгових категорій дітей у закладах загальної середньої освіти Кілійської міської ради у 2024 році”

Про внесення змін до рішення Кілійської міської ради від 17 лютого 2023 року №1697/VIII/29 «ІІро організацію харчування та визначення пільгових категорій дітей у закладах загальної середньої освіти Кілійської міської ради у 2023 році»

Про дотримання вимог НАССР у закладах освіти Кілійської міської ради

Наказ Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради від 24 лютого 2023 року №43 “Про організацію виконання рішення Кілійської міської ради від 17 лютого 2023 року №1697/VІІІ/29 “Про організацію харчування та визначення пільгових категорій дітей у закладах загальної середньої освіти Кілійської міської ради у 2023 році”

Рішення Кілійської міської ради від 17 лютого 2023 року №1697/VІІІ/29 “Про організацію харчування та визначення пільгових категорій дітей у закладах загальної середньої освіти Кілійської міської ради у 2023 році”

Наказ Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради від 24 лютого 2023 року №43 “Про організацію виконання рішення Кілійської міської ради від 17 лютого 2023 року №1696/VІІІ/29 “Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної освіти Кілійської міської ради у 2023 році”

Рішення Кілійської міської ради від 17 лютого 2023 року №1696/VІІІ/29 “Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної освіти Кілійської міської ради у 2023 році”

Як організувати харчування у закладі освіти?

Наказ Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради від 08 лютого 2022 року №64 “Про організацію виконання рішення Кілійської міської ради від 04 лютого 2022 року №1131/VIII/18 “Про організацію харчування дітей у закладах дошкільної освіти Кілійської міської ради у 2022 році” 

Наказ Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради від 08 лютого 2022 року №65 “Про організацію виконання рішення Кілійської міської ради від 04 лютого 2022 року №1132/VIII/18 “Про організацію безкоштовного харчування та визначення пільгових категорій дітей у закладах загальної середньої освіти Кілійської міської ради у 2022 році”

ШКІЛЬНИЙ БУФЕТ: ЩО МОЖНА, А ЩО ЗАБОРОНЕНО?

Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6(7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період

1 січня завершився перехідний період впровадження реформи шкільного харчування: чим тепер годуватимуть в школах

Наказ Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради від 28 грудня 2021 року №214 “Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (зі змінами) у закладах освіти Кілійської міської ради”

Примірне чотиритижневе сезонне меню рекомендоване для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6 (7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на осінній період

Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку (Є. Клопотенко)

Технологічні карти на страви та вироби 

Наказ Відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради від 30 липня 2021 року №130 “Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 року № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» у закладах освіти Кілійської міської ради”

Щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)  у закладах освіти

  1. Управління якістю і безпечністю харчових продуктів: чому варто впроваджувати систему HACCP у закладах освіти.

2. Діагностичний аудит харчоблоків закладів освіти

3. Підготовка до впровадження системи HACCP у закладах освіти

4. Організація робочої групи щодо впровадження HACCP

5. Діяльність робочої групи з впровадження НАССР

6. Підтримка функціонування системи управління безпеки харчових продуктів НАССР